
Kooktijden
Hoe langer de pasta bewaard wordt in de koelkast, hoe meer de pasta opdroogt en daardoor iets langer moet koken dan de aangegeven kooktijd.

Tagliatelle
4 – 5 min
Tagliatelle
4 – 5 min

Amori
2 – 2,5 min

Fusilli
1,5 – 2 min

Reginelle
4 – 5 min

Campanelle
1,5 – 2 min

Conchiglie
4 – 5 min

Casarecce Lunghe
2 – 2,5 min

Gnocchi Sardi
2 – 2,5 min

Scialatielli
3 – 4 min

Spaghetti & Spaghettoni
1,5 – 2,5 min

Rigatoni Napoletani
4 – 5 min

Bucatini
1,5 – 2 min

Ravioli
4 – 5 min

Lasagnette
4 – 5 min

Gnocchi
1,5 – 2 min

Fiori
4 – 5 min

Paccheri
4 – 5 min

Calamarata
4 – 5 min

Elicoidali
2 – 2,5 min

Tagliolini
4 – 5 min

Lumaconi
4 – 5 min

Linguine
3 – 4 min

Maccheroncelli
1,5 – 2 min

Fusilli
1,5 – 2 min

Lasagnette Segate
4 – 5 min

Raviolini
4 – 5 min

Elicotubetti
2 – 2,5 min

Pappardelle
4 – 5 min

Casarecce
2 – 2,5 min

Spelt Ravioli
4 – 5 min

Mezze Mafaldine
1,5 – 2 min

Mezzi Paccheri
4 – 5 min

Mezzelune
4 – 5 min

Mezze Maniche
4 – 5 min
Bereidingswijze (algemeen)
1 | Doe ruim water in een pan.
2 | Breng het water aan de kook.
3 | Als het water kookt, doe de pasta in de pan.
4 | Soms gaat de kook ervan af, even wachten tot het water weer opnieuw kookt en dan de pasta koken naar aanleiding van de minuten die hierboven beschreven zijn.
5 | Zodra de pasta klaar is, afgieten en de saus toevoegen.
6 Als je een saus bij ons hebt gekocht, hoef je deze alleen maar op te warmen in een pannetje.
7 | Serveer de pasta op je bord en je kan het afmaken met wat parmezaanse kaas of iets anders naar je smaak.
1 | Doe ruim water in een pan.
2 | Breng het water aan de kook.
3 | Als het water kookt, doe de pasta in de pan.
4 | Soms gaat de kook ervan af, even wachten tot het water weer opnieuw kookt en dan de pasta koken naar aanleiding van de minuten die hierboven beschreven zijn.
5 | Zodra de pasta klaar is, afgieten en de saus toevoegen.
6 Als je een saus bij ons hebt gekocht, hoef je deze alleen maar op te warmen in een pannetje.
7 | Serveer de pasta op je bord en je kan het afmaken met wat parmezaanse kaas of iets anders naar je smaak.
Bereidingswijze (cannelloni)
1 | Doe saus over de cannelloni, tot ongeveer de helft van de cannelloni.
2 | Rol ze goed in de saus.
3 | Afdekken met aluminiumfolie.
4 | Doe ze in een voorverwarmde oven op 220 graden, 30 minuten.
1 | Doe saus over de cannelloni, tot ongeveer de helft van de cannelloni.
2 | Rol ze goed in de saus.
3 | Afdekken met aluminiumfolie.
4 | Doe ze in een voorverwarmde oven op 220 graden, 30 minuten.
Buon Appetito!
