Il Pastificio

Alla fine del 2012 Il Pastificio si stabilì nel quartiere Pijp di Amsterdam. Noi siamo un Pastificio artigianale. Siamo puri, autentici e realizziamo i nostri prodotti in modo tradizionale.

Onze diversiteit aan pastasoorten maakt dat er voor ieder wat wils is. Voor een etentje of gewoon lekker voor jezelf, in een handomdraai heb je heerlijke pasta gemaakt om van te genieten. We heetten je van harte welkom in onze winkel om te genieten van het verhaal achter onze producten en zo de kleine dingen in het leven te waarderen.

Alla fine del 2012 Il Pastificio si stabilì nel quartiere Pijp di Amsterdam. Noi siamo un Pastificio artigianale. Siamo puri, autentici e realizziamo i nostri prodotti in modo tradizionale. Onze diversiteit aan pastasoorten maakt dat er voor ieder wat wils is. Voor een etentje of gewoon lekker voor jezelf, in een handomdraai heb je heerlijke pasta gemaakt om van te genieten. We heetten je van harte welkom in onze winkel om te genieten van het verhaal achter onze producten en zo de kleine dingen in het leven te waarderen.

it_ITItalian