Il Pastificio

At the end of 2012 Il Pastificio settled in the Pijp in Amsterdam. Il Pastificio means the pasta factory and this is what we are. We are pure, authentic and make our products in the traditional way.

Onze diversiteit aan pastasoorten maakt dat er voor ieder wat wils is. Voor een etentje of gewoon lekker voor jezelf, in een handomdraai heb je heerlijke pasta gemaakt om van te genieten. We heetten je van harte welkom in onze winkel om te genieten van het verhaal achter onze producten en zo de kleine dingen in het leven te waarderen.

At the end of 2012 Il Pastificio settled in the Pijp in Amsterdam. Il Pastificio means the pasta factory and this is what we are. We are pure, authentic and make our products in the traditional way. Onze diversiteit aan pastasoorten maakt dat er voor ieder wat wils is. Voor een etentje of gewoon lekker voor jezelf, in een handomdraai heb je heerlijke pasta gemaakt om van te genieten. We heetten je van harte welkom in onze winkel om te genieten van het verhaal achter onze producten en zo de kleine dingen in het leven te waarderen.

en_GBEnglish