La pasta secca di "Grano duro Superiore"
onze pasta's zijn gemaakt met griesmeel van top harde tarwe

 

Casarecce
Deze pasta danst met u mee, door de mooie kronkels gaat de saus dansen met de pasta.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water

Calamarata
Typisch regionale pastasoort voor het midden en zuiden van Italië. Geschikt bij vis en volle sauzen.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water

 

Paccheri
Typisch regionale pastasoort voor het midden en zuiden van Italie. Deze pasta staat bekend om het optimaal absorberen van de saus.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water

Candele Spezzate
Deze vorm heet halve kaarsen, door de lengte en breedte van de pasta. Deze pasta kan goed gecombineerd worden met sauzen met vlees erin.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water

Rigatoni
Deze pasta heeft een stroeve structuur aan de buitenkant waardoor de saus zich goed aan de buitenkant hecht en goed aan de binnenkant vult.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water

Sedani
Deze pasta heeft een slanke en lange structuur. Elegante pastasoort waar de saus goed aan hecht.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water

 

Linguine
De linguine zitten tussen de tagliatella en de spaghetti in en met zijn wat subtiele structuur perfect voor bijvoorbeeld visgerechten.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water, ei

Rigatoni Napoletani
Door de stroeve structuur aan de buitenkant waardoor de saus zich goed aan de buitenkant hecht en goed aan de binnenkant vult. Deze pasta is wat groter dan de normale rigatoni

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water

 

Fusilli
Bekende pastasoort met drie vleugels, tussen deze vleugels mengt de saus zich goed met de pasta.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water

 

Mezzi Fusilli  Napoletani
Deze pasta is elegant ingevlochten waardoor de saus goed door de binnen- en buitenkant kan dansen.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water, ei

 

Reginelle
De reginelle hebben een mooie kartelrand maar zijn ook mooi breed.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water, ei

 

Scialatielli
Deze halflange pasta is typisch voor de regio dichtbij Napels.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water, ei

Tagliatelle
Klassieke lange pasta, geschikt voor sauzen.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water, ei

 

Spaghettoni
Mooie dikke spaghetti, dikker dan de spaghetti alla chitarra. Hierdoor blijft de saus beter aan de pasta zitten.

Ingrediënten: Griesmeel van harde tarwe, water, ei

 

   


Il Pastificio  Eerste Sweelinckstraat 18  1073 CM Amsterdam  T. 020-7531312  E. ilpastificio@live.nl