Verse pasta en meer
Als echte Pastaio (ambachtelijke verse pastamaker), zijn wij dagelijks bezig de beste kwaliteit pasta te maken en u te verrassen met onze diversiteit, kwaliteit en versheid. Met veel passie, liefde en toewijding brengen wij de Italiaanse traditie van verse pasta naar u toe. Wij informeren en adviseren u dan ook graag over alle pastasoorten en bereidingswijzen van de pasta’s.

Naast onze dagelijks verse kwaliteitspasta’s bieden we ook gedroogde pasta’s, verse zelfgemaakte sauzen, lasagna, cannelloni, crespelle, medaglioni, ravioli fritti, pasta a la minuto, Italiaanse olijfolie en Italiaanse wijnen aan.

Door deze diversiteit in vullingen voor de pasta’s en in pastasoorten hebben wij elke dag een ander assortiment. Die kunt u volgen op onze website en op facebook.

Bij een speciale wens, verzoeken we u telefonisch contact op te nemen, zó kunnen we u adviseren bij uw bestelling. Het liefste een dag van tevoren, maar als u vroeg in de morgen contact opneemt vervaardigen we het  assortiment voor de middag of die avond zelf. U kunt ons telefonisch bereiken voor bestellingen maar u bent natuurlijk ook altijd welkom in onze Pastificio!


Il Pastificio  Eerste Sweelinckstraat 18  1073 CM Amsterdam  T. 020-7531312  E. ilpastificio@live.nl